Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rólunk

Jumbo Travel Utazási Iroda

Bemutatkozó levél
Cégünk, a Jumbo Bt. majd 25 éves múltra tekint vissza a személyszállítás terén, ez idő alatt nagy rutinra tettünk szert az utaztatásban, átfogó helyismerettel rendelkezünk számos európai országban és városban. Látjuk mi az, ami az utasoknak számít és fontos. Széles világlátással, sok hasznos és gyakorlatias tapasztalattal lettünk gazdagabbak. Meglévő ügyfeleink növekvő igényei és saját fejlődési vágyaink hívták életre a Jumbo Travel Utazási Irodát 2015 év végén. Jól felkészült munkatársakkal, meglévő ügyfélbázissal, vállalkozói szemléletmóddal várjuk a jövő kihívásait. Célunk turisztikai szolgáltatásaink összehangolása. Friss szereplőként az utazási irodák között keressük a partnerirodákat. Szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni saját és partnerirodáink kínálatát.
 
Főbb tevékenységeink:
  • személyszállítás belföldön és külföldön
  • saját programok szervezése, értékesítése, lebonyolítása csoportos és egyéni vendégek részére
  • más utazási szolgáltatók programjainak közvetítése
  • osztálykirándulások teljes körű megszervezése, utazási tanácsadás
  • szálláshely értékesítés bel- és külföldön
  • rendezvényszervezés
  • pénzváltás
  • utasbiztosítás értékesítés
  • repülőjegy értékesítés, menetjegy értékesítés 
  • idegenvezetés
 
Cégünknek fontos utasaink véleménye, ezért rendszeres közvélemény kutatást végzünk. Íme, néhány kulcsszó, mellyel a cégünket és kollégáinkat jellemezték: korrekt, diszkrét, felelősségteljes, megbízható, rugalmas, tisztelettudó, jólszituált, igényes.
 
Leendő ügyfelünkként Önöknek is garantálni tudom ezeket az ismérveket. Bízom a sikeres együttműködésben!
 
 
Üdvözlettel:  
 
 
Tyukos Gábor 
cégvezető


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.
még töltünk